Thursday, January 12, 2006

answer

Parking Question about Sami and her 4 day trip.
Actual answer


8x4=32
32%100=.32
.32x20=6.4
6.4x4=25.6




Français/French Deutsch/German Italiano/Italian Português/Portuguese Español/Spanish 日本語/Japanese 한국어/Korean 中文(简体)/Chinese Simplified Tagalog/Filipino

3 Comments:

At 7:56 PM, Blogger dilleybar said...

1. Sami decided to park her car at Park&Go for her four-day trip. The cost is usually
$8 per day or partial day. However, Sami has a 20% discount coupon for her entire
bill. How much did Sami’s parking cost?

First thing's first. Sale price is what you pay and discount is what you save.

8$x4=32$ so 100%=32
100%/5= 20% 32/5= $6.40
32$-6.40= 25.60. That's the answer to that one

 
At 7:58 PM, Blogger dilleybar said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 7:59 PM, Blogger dilleybar said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home