Thursday, January 12, 2006

Karmah's Answers

This is where I keep my answers:P
Click Comments:P
.....yeah.....




Français/French Deutsch/German Italiano/Italian Português/Portuguese Español/Spanish 日本語/Japanese 한국어/Korean 中文(简体)/Chinese Simplified Tagalog/Filipino

6 Comments:

At 6:16 PM, Blogger Karmah said...

January 12/06

1)The difference between Discount and Sale Price is.....
Discount is what you save, and Sale Price is what you pay.

What is 50% of 70?
70/2=35

What is 35% of 80?
100=80
10=8
50=40
5=4
(10x3=30 8x3=24)
30=24
+5= 4
35=28

2)Sami decided to park her car at Park&Go for her four-day trip. The cost is usually$8 per day or partial day. However, Sami has a 20% discount coupon for her entirebill. How much did Sami’s parking cost?
8x4=32
32x.20=6.40
32-6.40=25.60

 
At 7:10 PM, Blogger Karmah said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 12:05 PM, Blogger Richy said...

A very intresting way to answer questions. Hahaha. It's simple and unique.

 
At 9:05 PM, Blogger Karmah said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 9:16 PM, Blogger Karmah said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 9:21 PM, Blogger Karmah said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home