Monday, January 16, 2006

Mr. H's percent problem posting

The problem I found is this

# Consider those ducks and geese back at the park. Their ratio was 16 ducks to 9 geese. Suppose that there are 192 ducks. How many geese are there?


Please post an answer by placing it in my comments.

Did you get the right answer?

The solution can be found here



A great tutorial on how to solve percent problems.percent questions.

Good luck

Mr. H




Français/French Deutsch/German Italiano/Italian Português/Portuguese Español/Spanish 日本語/Japanese 한국어/Korean 中文(简体)/Chinese Simplified Tagalog/Filipino

7 Comments:

At 3:45 PM, Blogger dion 8-41 said...

ducks/16/32/48/64/80/96/112/138/154/170/186/192
geese/9/18/27/36/45/54/63/72/81/90/99/108
there would be 108 geese

 
At 4:08 PM, Blogger Kale said...

Hey its kale. 16:9=192:n. 192/16=12. 12x9 =108
12 is the GCF(greatest common factor. You can get it dions way or my way.

 
At 4:21 PM, Blogger Squeaky_Cheeks74 said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 5:32 PM, Blogger Squeaky_Cheeks74 said...

16:9 = 192:A 192x9=1728%16=108 geese
There would be 108 geese
AND I didn't cheat off Dion and Kale........ Much!

 
At 6:48 PM, Blogger KC said...

16/9 109/16=12 9x12=108 There would be 108 geese

 
At 8:23 AM, Blogger lisajean said...

16/9 109/16=12 9x12=108 The answer is 108... There happy my first one

 
At 10:22 PM, Blogger aries8-41 said...

16/9 109/16=12 9x12=108 hah!

 

Post a Comment

<< Home